Moederdagontbijt en kleding ruilen in de Werf

29 april 2019, 11:23


Regio Info

WOUDRICHEM – Vier Moederdag bij het Kind en Koffie-café in de Werf op woensdag 8 mei van 09.00 – 11.00. Geniet van een welverdiend ‘Moederdagontbijt’ en ruil tweedehandskleding bij Krijg De Kleertjes. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen.

12 mei is het Moederdag en dat wil Kinderopvang BuitenGewoon niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om deze reden zijn ouders van harte welkom om op woensdag 8 mei aan te schuiven. Kom genieten van een welverdiend ‘Moederdagontbijt’. Inmiddels kunnen we dit ontbijt een ritueel noemen bij het Kind en Koffie-café, het is namelijk de derde editie van het Moederdagontbijt. Opgeven is niet nodig. Zoals bij ieder Kind en Koffie-café ochtend zijn er pedagogisch medewerkers van Kinderopvang BuitenGewoon aanwezig met een leuke knutselactiviteit. Ditmaal is ook Bibliotheek CultuurpuntAltena aanwezig om voor te lezen uit het populaire boek: ‘Mama kwijt’. Het voorleesmoment vindt plaats van 10.30 tot 11.00.

 

Krijg de Kleertjes-punt zal weer klaar staan met bakken vol tweedehandskinderkleding. Er is genoeg kinderkleding voor groot en klein op de ruilochtend. Ruilen is een hele makkelijke en leuke manier om bij te dragen aan een beter milieu. Wie wil ruilen, neemt schone en nog mooie kinderkleding mee en mag in ruil daarvoor evenveel ‘nieuwe’ kleren mee naar huis nemen. Alleen kleding doneren mag ook. Het kind en koffie-café en het Krijg de Kleertjes-punt vindt iedere tweede woensdag van de maand plaats in De Werf van 9.00 – 11.00.