Vakantie Bijbel Week in Dussen

28 april 2019, 10:31


Regio Info

DUSSEN – Voor alle kinderen van de basisschool is er 30 april, 1 en 2 mei weer een Vakantie Bijbel Week in Dussen. Dit jaar draait alles om schatten. Schatten uit de Bijbel om aan de kinderen te vertellen.

Ook Bram en Britt zijn er natuurlijk weer met hun avonturen. Ze ontdekken dat je een schat op aarde zo kwijt bent. Op dinsdag speel je het museumspel, woensdag maken de kinderen een kunstwerk dat zo in het museum tentoongesteld kan worden. Donderdag ga je naar het bos voor piratenspelen. Alle kinderen van de basisschool zijn welkom in Het Visnet van de N.H.Kerk aan de Zuideveldlaan 10 in Dussen.

Dinsdag 30 april begint men om 9.30 uur. De kosten zijn 1 euro per dag. Donderdagavond 2 mei is de slotavond van 18.00 tot 19.00 uur in het Visnet. Kom in Museum SchatRijk de kunstwerken bewonderen. De kinderen willen u laten horen en zien wat ze gedaan hebben deze dagen. Voor informatie kunt u bellen naar Reinette Verveer via 06-12172739.