Night Jazz Cruise Gorinchem

26 april 2019, 14:25


Regio Info

GORINCHEM – Tijdens de Vestingjazz Gorcum is er dit jaar een bijzondere Night Jazz Cruise. Op zaterdagavond 11 mei vaart de ZilvermeeuwII over de Gorcumse ‘Mississippi’! De afvaart zal zijn om 19:00 en omstreeks 23:00 wordt er weer aangelegd in Buiten de Waterpoort.

Deze partyboot heeft twee dekken en is uitstekend geschikt voor gehandicapten. Aan boord wordt u vermaakt door twee gerenommeerde jazzbands, de internationaal befaamde Lamarotte Jazzband en The Two Tones Swing- en Boogie Band. Kaarten voor dit unieke evenement zijn a € 25,00 pp. verkrijgbaar vanaf 23 april bij boekhandel Bruna-Piazza, Primera Arkelstraat en Primera-WC.Hoog Dalem. Tevens bij de Jazz-Promotie Caravan in de Arkelstraat op 2 mei, 3mei, 4 mei en op 9 mei, 10, mei en 11 mei zolang de voorraad strekt! U kunt ook via de bank bestellen, de kaarten worden u dan per post toegezonden: stort het bedrag op bankrekening NL51 RABO 0114 6570 17 – met vermelding van Cruise’19 en uw naam + adres.

Na ontvangst van de storting zullen de kaarten per post worden toegezonden. Wees er tijdig bij zodat u niet ‘buiten de boot’ valt! Het totale Vestingjazz programma vindt u op de agenda van www.gorcumjazz.nl