Spel en Gameavond in jongerencentrum De Pomp

25 april 2019, 22:27


Regio Info

ALMKERK – Op zaterdag 4 mei is Jongerencentrum De Pomp weer geopend.

Kom gezellig poolen, tafeltennissen en tafelvoetballen of speel een spel met (of tegen) je vrienden op het computernetwerk. Uiteraard is er ook alle ruimte voor een potje darts, een bordspelletje of om gewoon lekker te chillen aan de bar. De Pomp gaat in verband met de Nationale dodenherdenking iets eerder open dan gebruikelijk namelijk om 19.30 uur. Iets voor 20.00 uur zal het programma worden onderbroken en 2 minuten stilte in acht worden genomen.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je kijken op www.depomp.com.