Jaarlijkse rommelmarkt in Genderen

25 april 2019, 10:58


Regio Info

GENDEREN – U wordt ook dit jaar weer uitgenodigd voor de grote traditionele rommelmarkt op zaterdag 11 mei van 09.00 tot 13.00 uur op het terrein rond de Gereformeerde kerk aan de Hoofdstraat in Genderen.

Vanaf 9.00 uur kunt u deze dag langs de vele kramen lopen. Om 10.00 uur vindt er ook een verkoop bij opbod plaats en vanaf 12.30 uur straks de uitverkoop met allerlei mooie koopjes. Ook zal er grote verloting plaatsvinden. Er is dit keer totaal ruim € 900,00 aan prijzen beschikbaar gesteld door de middenstand/bedrijven van Genderen. De lootjes zijn € 0,50 per stuk, 6 voor € 2,50 en 13 voor € 5,00. De trekking is om 13.00 uur op de markt, u hoeft dan niet per se aanwezig te zijn.

Op de rommelmarkt vindt u een groot aanbod aan meubels, speelgoed, boeken/CD’s, gereedschap, hobby, elektra, glaswerk, keukengerei, serviesgoed, koffers/tassen en nog veel meer. Ook een aanbod van diverse soorten vers fruit voor een aantrekkelijk bedrag. In verband met moederdag is er ook een ruim aanbod aan snijbloemen, geraniums en perkgoed. Dit jaar is er ook weer een verkoop van tweedehands kinderkleding.

Op het hopelijk zonnige terras kunt u terecht voor koffie/thee, zelfgemaakt gebak, broodjes worst of snacks, slaatjes, heerlijke (gevulde) pannenkoeken en frisdrank. Voor de kinderen is er de traditionele enveloppenkraam, een heerlijk springkussen en je kunt geschminkt worden. Bij het sluiten van de markt om 13.00 uur is er voor alle kinderen voor slechts € 1 een vuilniszak te koop die je helemaal vol mag laden.