ZWO dienst in Gereformeerde Kerk te Andel

23 april 2019, 14:48


Regio Info

ANDEL – Op zondag 28 april zal DS. Egbert Fokkema voor gaan in een speciale ZWO- dienst in de Gereformeerde Kerk ‘De Voorhof’ in Andel. Het thema van de dienst is ‘Samen onderweg naar (t)Huis..’

Als gasten worden Hayarpi Tamrazyan met haar ouders en zus welkom geheten. Zij zijn bekend van hun verblijf in Bethel-Den Haag, het zogenaamde kerkasielhuis waar honderden uren estafettediensten zijn gehouden. De Tamarazyans hebben nu een verblijfsvergunning gekregen en wachten op de toewijzing van een woning. Hayarpi neemt haar pas uitgekomen gedichten bundel ‘Aards verdriet & hemelse vreugde’ ook mee. Zij zal in de kerkdienst van komende zondag ook meedoen aan enkele onderdelen van de liturgie.

Iedereen is welkom bij de viering in Andel. De dienst begint om 9.30 uur en na afloop is er koffie en thee en alle ruimte voor ontmoeting met elkaar.