Wielerronde Werkendam beleefd haar 63e editie

22 april 2019, 23:01


Sport Nieuws

WERKENDAM – Traditioneel op 2e Paasdag is Werkendam decor voor de eerste wielerronde in de regio. Met 300 deelnemers in verschillende categorieën was er een mooi deelnemersveld met ook veel jeugdige renners.

Werkendam mag wel de bakermat van de wielersport in Altena genoemd worden aldus Carola Groeneveld, secretaris van de organisatie. Na maanden van voorbereiding is de 63e ronde van Werkendam een feit. Met de aftrap van het wielerseizoen staan er nog twee mooie rondes gepland in Werkendam. Op 18 mei staat de omloop Biesbosch/Noordwaard op het programma. Een omloop voor de regiorecreanten en een clubwedstrijd voor de sportklasse.

Voor meer informatie over de wielerronde van Werkendam en de komende evenementen kijkt u op www.altenabiesboschronde.nl.