VVV Biesbosch linie opent het toeristisch seizoen 2019

15 april 2019, 21:45

Lokaal Nieuws

ALTENA – Bij VVV Biesbosch linie liggen de nieuwste folders, routes én vlaggen voor 2019 klaar. Het toeristisch seizoen begint. Vandaag wordt dit gevierd, met taart voor de toeristisch-recreatieve ondernemers die de nieuwe folders komen afhalen.

Wandel de Pluk- & Picknickroute

Eén van de nieuwe publicaties in 2019 is de gids ‘Pluk- en Picknickroute’. Hierin zijn de leukste routes in de Biesbosch linie te vinden met boerderijwinkels en pluk-locaties, picknickplaatsen en rustbankjes langs de route. Je maaltijd vergaren én opeten op de mooiste plekjes in de Biesbosch linie, gegarandeerd een heerlijk uitje.

Toeristische gids Biesbosch linie 2019

Ook de toeristische gids voor de Biesbosch linie is vernieuwd. Deze gids staat boordevol tips om te genieten van al het moois wat deze regio biedt: water, natuur, cultuur en erfgoed. De informatie is weer up to date, en achterin de gids is een ABC met alle toeristisch-recreatieve ondernemers in de regio te vinden.

Folderposten

De nieuwe folders zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij alle folderposten in de Biesbosch linie. Met onder andere fietsroutes, wandelkaarten, speurtochten, tips voor gastronomie en bezoeken aan het regionaal Erfgoed is er voor elk wat wils. De folderposten zijn te vinden op toeristische locaties en bij logies in de regio.