Ook Gouden Spiker bokaal voor Kunst en Vriendschap

15 april 2019, 19:15


Lokaal Nieuws

MEEUWEN/URETERP – Afgelopen zaterdag deed ook Brassband Kunst & Vriendschap uit Meeuwen mee aan het Gouden Spiker Festival in Ureterp. Tijdens dit festival strijden brassbands uit het hele land om de Gouden Spiker Bokaal, die de winnaar krijgt voor het beste totale optreden.

Het optreden ging goed, muzikanten en dirigent waren na afloop erg tevreden. En de jury was het hiermee eens want K&V kreeg de 2e prijs voor de uitvoering van het verplichte werk Partita en werd ook nog eens de grote winnaar van de 3e divisie door de Gouden Spiker Bokaal te winnen voor hun totale optreden.

Een prachtig resultaat dus voor de brassband uit Meeuwen. In Friesland weten ze in ieder geval dat er goede muziek in de Gemeente Altena gemaakt wordt want eerder op de dag viel het jeugdorkest van AFC Andel ook al in de prijzen.