Autopuzzelrit op 2e Paasdag rond Babyloniënbroek

13 april 2019, 00:01


Regio Info

BABYLONIËNBROEK – Ben jij een speurneus en beleef je plezier aan autorijden? Neem dan deel aan de autopuzzelrit op 2e Paasdag in en rond Babyloniënbroek.

Er is een mooie route uitgezet. Je slingert over dijken en door kleine dorpjes. Het startpunt is het gebouw van ijsclub ‘Juliana’ aan de Broeksestraat 70A in Babyloniënbroek. De starttijd is tussen 13.00 en 15.00 uur. Bij de tussenstop is er koffie/thee/fris en er is voor de kinderen een springkussen. Lever uw antwoorden van de puzzelrit aan het eind in en maak kans op een van de drie prijzen. De prijzen worden uitgereikt om 17.30 uur. De kosten bedragen 10 euro per auto.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Comité Maaslanden van Ontmoeting. Vastgelopen mensen worden door Ontmoeting ondersteund om hun leven weer op orde te krijgen. Voor meer informatie neem je contact op met Anet Pruissers via 06-39293918 of per e-mail via pruissersj@kliksafe.nl.