Popkoor HUGO en Apolonia Gort te gast bij Kunst Na Strijd

8 april 2019, 20:26


Regio Info

WOUDRICHEM – Zaterdagavond 13 april organiseert Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd een voorjaarsconcert. Op deze avond is popkoor HUGO uit Woudrichem te gast, net als de Oudendijkse zangeres Apolonia Gort.

Popkoor HUGO staat sinds kort onder leiding van dirigente Ana Mihajlovic. Met haar hebben zij een leuk en gevarieerd programma ingestudeerd voor dit concert. Diverse muziekstijlen zullen langs komen, zoals nummers van Stef Bos, Coldplay en Keane. Omdat zowel KNS als HUGO erg enthousiast zijn om samen een concert te geven, zal er ook gezamenlijk een werk ten gehore worden gebracht, namelijk Rock my soul.

Natuurlijk heeft Kunst Na Strijd ook een verrassend programma voor u samengesteld. Zo is er een werk te beluisteren wat speciaal voor harmonie werd gecomponeerd, namelijk Noah’s Ark van de Belgische componist Bert Appermont. Uiteraard komen er ook bekende nummers voorbij zoals een medley van Coldplay. Ook een medley van Queen kan na het succes van de film “Bohemian Rhapsody” (over de leadzanger van deze band) niet ontbreken.

Zoals gezegd is er ook een speciale gast op deze avond. Zangeres Apolonia Gort is voor KNS geen onbekende. Al tijdens verschillende edities van Woudrichem@PROMS was zij te beluisteren. Deze samenwerking beviel goed en daarom op dit concert een vervolg. Zij zal samen met Kunst Na Strijd 2 nummers zingen, waaronder het bekende “De Zee” van Treintje Oosterhuis.

Dit gevarieerde concert vindt plaats op 13 april in ’t Rondeel te Woudrichem en start om 20.00 uur. Entree is gratis. U bent van harte welkom!