Kermis in Drongelen tijdens Koningsdag

8 april 2019, 20:40


Regio Info

DRONGELEN – Ja, het gaat echt gebeuren. Er komt kermis in Drongelen. Kermis is namelijk het thema voor Koningsdag in Drongelen.

De kermis stond vroeger bekend als echt familie-uitje. Met die gedachte zijn de vrijwilligers van dorpshuis De Oude School aan de gang gegaan en ze hebben weer een leuk programma bedacht met dit thema. Een programma voor jong en oud, dus voor het hele gezin. Denk je aan kermis, dan denk je aan attracties. Er zullen verschillende attracties staan waar iedereen gebruik van kan maken. En er kan natuurlijk ook gesnoept, gegeten en gedronken worden, want het terras bij het dorpshuis is open. Dus volop plezier en vertier in Drongelen. De kermis is geopend van 14.00 uur tot 18.00 uur op 27 april 2019.

Bij kermis hoort ook muziek. Overdag zullen er plaatjes gedraaid worden en ’s avonds is het natuurlijk weer de feestavond met live-muziek. Deze keer met band Solid Sound. Solid Sound is een pop/rock band. De band bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren muzikanten wiens passie ligt in het maken van muziek. De feestavond begint om 20.30 uur. De entree is uiteraard gratis.