Het nieuwe boek van Anja den Hollander uit Werkendam is verschenen

7 april 2019, 09:13


Regio Info

WERKENDAM – Op vrijdag 5 april is het nieuwe boek ‘Krijsende nachtegaal – In de duistere wereld van kinderhandel en misbruik, zint zij op wraak’ van Anja den Hollander verschenen. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Samenvatting

Belle heeft eindelijk haar droombaan gevonden. Als projectcoördinator van een grote goede doelen organisatie reist zij de wereld over, om projecten te selecteren die in aanmerking komen voor financiële hulp. Als ze op een dag er achter komt dat zij als een pion gebruikt wordt in een vuile organisatie, zint ze op wraak. Hulp komt uit een onverwachte hoek, en samen met een nieuwe vriend, een speciaal team en een handje vol lokalen vertrouwelingen, probeert ze zich te wreken. Ze raakt steeds verder verstrikt in het web van leugens, bedrog en de krankzinnige zieke wereld van de kinderhandel waar niets of niemand te vertrouwen is. Lukt het haar om in deze keiharde wereld haar rug recht te houden, zonder haar masker te laten vallen? De lijn tussen werkelijkheid en fictie wordt gevaarlijk dun…

Over de auteur

Anja den Hollander (1974) woont met haar man en drie zonen in Werkendam. Als kind vond ze het al heerlijk om boeken te lezen en even helemaal te verdwijnen in het verhaal. Wat begon met opvallend levendig geschreven opstellen op de basisschool, zette zich later voort in luchtige geschreven blogs. Na haar verblijf in een kindertehuis in India, wat een verpletterende indruk had achtergelaten, kwam het boek Krijsende Nachtegaal tot stand. Met de hoop dat het ogen opent en men het hart niet meer sluit.

Zaterdag 13 april organiseert Anja den Hollander een informele boekensigneermiddag bij Jip! aan de Nieuwe Es 161 in Sleeuwijk. Daar kunt u het boek dan ook verkrijgen.