Ruim 900 deelnemers van start bij de 80 van 1 Altena

6 april 2019, 01:55


Lokaal Nieuws

ALMKERK – Na ruim een jaar van voorbereiding vertrokken vrijdagavond 5 april om 22.00 uur ruim 900 wandelaars die deelnemen aan de 80 van 1 Altena.

Het publiek is divers zo zijn er wandelaars uit het gehele land, maar er zijn ook deelnemers uit België, Duitsland, Luxemburg en Engeland. Er ook bijzondere deelnemers, zoals iemand die voor de 100ste keer een kennedymars loopt. De laatste deelnemer moet voor zaterdag 6 april om 18.00 uur de finish halen.

Benieuwd wanneer de wandelaars door jouw dorp komen? Om aan te moedigen of gewoon om het spektakel te bekijken? Bekijk hier het schema met start en doorkomsttijden. Bij het berekenen van deze tijden is uitgegaan van een minimale snelheid van gemiddeld 4 km/u en een maximale snelheid van 7 km/u.