Kano dagtocht in de Noordwaard

6 april 2019, 15:33


Regio Info

ALTENA – Trek de natuur in en ga kanoën in de Noordwaard. Een leuk dagtocht met de kano vanaf de boerderij in de Noordwaard.

Je trekt met Canadese kano’s dit nieuwe stuk Biesbosch-natuur in. Het krekenstelsel is de afgelopen jaren hersteld, waardoor een mooie route te varen is door nieuwe en oude natuur. Je volgt de kreek met de toepasselijke naam ‘de Bevert’ en zo kom je uiteindelijk ook in het oudere deel van de Brabantse Biesbosch terecht. Onderweg kijk je uit naar beversporen, ijsvogels en misschien zie je zelfs de zee- of de visarend overvliegen.

Voor deze tocht is geen kano-ervaring noodzakelijk. Je krijgt aan het begin van de dag een duidelijke instructie. Omdat je wel een aantal uur gaat kanoën is een basisconditie noodzakelijk. Natuurlijk wordt er onderweg regelmatig gestopt om van de omgeving te genieten. Je vertrekt in groepen van ongeveer 10 tot 12 personen. Doe mee op zondag 21 april om 09:00 uur of op maandag 22 april om 09:00 uur. Meer informatie lees je op www.beleefdebiesbosch.nl.