Jachtseizoen bij jongerencentrum De Pomp

6 april 2019, 07:19


Regio Info

ALMKERK – Zaterdag 13 april organiseert Jongerencentrum De Pomp in Almkerk een uitdagende en actieve avond.

Op het programma staat het van StukTV bekende Jachtseizoen waarin één van de deelnemers op de vlucht slaat en de rest op ‘jacht’ gaat naar de voortvluchtige. Aan de hand van een GPS locatie die de jagers elke 5 minuten ontvangen moeten ze de boef zien te onderscheppen. De zaal gaat deze avond al om 19.30 open en het spel start om 20.00 uur. Het programma is rond 22.15 uur afgelopen. Na afloop kun je nog even blijven hangen om wat te chillen of een spelletje te spelen.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend vanaf 20.00 uur en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je mailen naar contact@depomp.com of kijk op www.depomp.com.