Officiële opening van ‘De VlindeR’ activiteitencentrum

2 april 2019, 17:52


Regio Info

HANK – Stichting De VlindeR activiteitencentrum heeft als missie het ondersteunen van mensen bij diverse hulpvragen, interesses en/of wensen. Het verbindt mens en welzijn.

Men biedt maatwerkactiviteiten (WMO) en algemene activiteiten. De algemene activiteiten zijn bestemd voor iedereen: workshops, bingo, kringloopwinkeltje en diverse sportactiviteiten. Op 11 april is de officiële, feestelijke opening. Komt u ook een kijkje nemen?

Om 11.11 uur zal de opening door wethouder Paula Jorritsma van de gemeente Altena. Aansluitend is er een hapje en een drankje. Rond 13.00 uur worden de activiteiten voor de cliënten hervat en is de officiële opening van het activiteitencentrum een feit. U vindt Stichting De VlindeR activiteitencentrum in Campus Hank aan het Pastoor Lipsplantsoen 14 in Hank. Men is open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.