Rupsje Nooitgenoeg viert zijn 50ste verjaardag tijdens Kind en Koffie-café

1 april 2019, 20:54


Regio Info

WOUDRICHEM – Rupsje Nooitgenoeg viert zijn verjaardag op woensdag 10 april tijdens het Kind en Koffie-café in de Werf in Woudrichem. Schuif aan tijdens dit gezellige feest dat Kinderopvang BuitenGewoon, Bibliotheek Altena en KrijgdeKleertjes samen vieren.

Tijdens deze ochtend van 09.00 tot 11.00 is er genoeg te doen in de Werf. Kinderopvang BuitenGewoon staat klaar met koffie, thee en wat lekkers. Er is volop keuze bij het KrijgdeKleertjes, waaronder veel zomerkleding. Lever tweedehandskleding in en neem hetzelfde aantal ‘nieuwe tweedehandskleding’ mee naar huis. Kinderen zijn welkom om aan te schuiven bij de knutseltafel.

Bibliotheek Altena is aanwezig met het prachtige prentenboek ‘Rupsje Nooitgenoeg’. Om 10.30 tot 11.00 is er een speciaal voorleesmoment. Om 14.30 vindt er nog een voorleesmoment plaats. U bent welkom in De Werf aan het Raadhuisplein 1 in Woudrichem.