Kom alles te weten over borstvoeding

28 maart 2019, 22:16


Regio Info

GORINCHEM – Borstvoeding is de meest geschikte voeding voor baby’s. Goede voorlichting maakt borstvoeding geven gemakkelijker. Rivas houdt daarom voor aanstaande moeders én vaders na de zomer de informatiebijeenkomst ‘Borstvoeding, de beste start’.

De informatiebijeenkomst staat onder begeleiding van een lactatiekundige of ervaren jeugdverpleegkundige. Tijdens de avond krijgt u meer achtergrondinformatie over de voordelen van borstvoeding. Daarnaast krijgt u praktische handvatten voor het geven van borstvoeding tijdens de eerste dagen na de geboorte en voor het combineren van werken en het geven van borstvoeding.

Deze voorlichting is op woensdag 8 mei om 19:30 uur in het MamaCafé (in de Bibliotheek Gorinchem) aan de Groenmarkt 1. U kunt voor meer informatie en aanmelden contact opnemen met de lactatiekundige via het e-mail adres borstvoeding@rivas.nl. Er zijn geen kosten aan deze informatiebijeenkomst verbonden.