Heropening Visserijmuseum Woudrichem

28 maart 2019, 22:22


Regio Info

WOUDRICHEM – Na een verbouwing is vanaf donderdag 4 april het vernieuwde Visserijmuseum in Woudrichem weer open. Zeker een bezoekje waard!

Na 45 jaar was het tijd voor een vernieuwde ingang, trapopgang, receptie en zitruimte. De voorgevel is voorzien met de tekst in duidelijke letters ‘Visserijmuseum’. Des te indrukwekkender is de presentatie van de collectie die gehele vernieuwd is. Elk jaar probeert de organisatie de verschillende presentaties te verbeteren door dezelfde of vergelijkbare technieken bij elkaar te presenteren in plaats van verspreid. Dit jaar zijn er voor het eerst een aantal digitale presentaties met filmpjes over de tijd van toen. Dit maakt het een bezoek aan het visserijmuseum meer dan waard.

Het museum is gelegen in de vesting van Woudrichem aan de Kerkstraat 41. Voor openingstijden en toegangsprijzen kijkt u op de website www.visserijmuseumwoudrichem.nl.