Wielerclinic onder begeleiding van topsporters

16 maart 2019, 17:01


Sport Nieuws

HEUSDEN/ALTENA – In welk wiel fiets jij op zaterdag 13 april? Op die dag heb je de mogelijkheid om samen met prominenten uit de wielersport een toertocht door Land van Heusden en Altena en een gedeelte van de Bommelerwaard te fietsen.

Je fietst onder begeleiding in een groep die bij jouw niveau en tempo past. Onderweg voorziet een topsporter jou van een nog betere houding en techniek. Er staan maar liefst vijf prominenten uit de wielersport voor je klaar om je, tijdens drie verschillende rondes, te voorzien van verschillende tips en tricks. Er worden rondes op alle niveaus verreden, dus je hoeft geen doorgewinterde fietser te zijn om mee te kunnen doen.

De gehele dag ben je te gast bij Ship Install aan de Scheepswerf 1 te Heusden. Zij faciliteren een compleet verzorgde dag, inclusief ontbijt, drinken en voldoende versnaperingen voor tussendoor. Deze compleet verzorgde dag kost € 47,50. Schrijf jezelf in via de website www.mariannevoswielerfestival.nl.