TG YrroS! speelt ‘Heuvels van Blauw’

15 maart 2019, 21:51


Regio Info

NIEUWENDIJK – In maart speelt Theatergroep YrroS! hun nieuwe jaarproductie op een bijzondere locatie: Fort Bakkerskil in Nieuwendijk.

Heuvels van Blauw is de Nederlandse vertaling die Hans Jansen maakte van het origineel van de befaamde toneelschrijver Dennis Potter, genaamd ‘Blue remembered Hills’. Engeland, 1943. De Duitsers bombarderen Londen. De geallieerden nemen Sicilië in. Zeven kinderen spelen in het bos. Ze rennen, ze vallen, ze slaan, ze spugen, ze durven, ze vechten, ze lachen, ze huilen.

TG YrroS! gaat terug naar hun kindertijd met deze Nederlandse vertaling van Blue Remembered Hills van Dennis Potter. Een rechtlijnig drama dat je meeneemt naar vroeger. Het vroeger waar kinderen genadeloos spelen. Een onschuldig verhaal dat uitverteld is voor je er erg in hebt.

Speeldata: 22, 23, 24, 29, 30 & 31 maart 2019. Kaartverkoop en meer informatie: www.yrrostheater.com