Tal van NLdoet acties in Altena

15 maart 2019, 18:18


Regio Info

ALTENA – Het Oranje Fonds organiseert dit weekend, op 15 en 16 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. In Altena steken ook veel vrijwilligers de handen uit de mouwen.

Help bijvoorbeeld in Nieuwendijk mee met het aankleden van de skelterbaan, ga naar Babyloniënbroek en help daar de zorgboerderij uit de kou. In Sleeuwijk is hulp gevraagd bij onderhoud aan het gebouw van het Troephuis en in Woudrichem kan je een boekenkast bouwen. In Meeuwen krijg je groene vingers bij het aanplanten van de Beekloop en in Rijswijk ga je het terrein van de wildopvang in orde brengen.

Iedere actie heeft een maximaal aantal deelnemers. Kijk voor alle acties en aanmelding op de website www.nldoet.nl.