HaFaBra concert door Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen

15 maart 2019, 18:36


Regio Info

MEEUWEN/ALMKERK – Op zaterdag 30 maart organiseert Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen een HaFaBra concert.

Kunst en Vriendschap ontvangt deze avond twee gastorkesten: Koninklijke Harmonie de Bazuin uit Gorinchem en Muziekvereniging Euphonia uit Meerkerk. Elk orkest zal een leuk en afwisselend programma ten gehore brengen, een ideaal muziek avondje uit dus. Bovendien is het leuk om de verschillende bezettingen van Harmonie, Fanfare en Brassband op 1 avond te kunnen beluisteren. Het belooft een bijzondere avond te worden.

Het concert vindt plaats in Zalencentrum ’t Verlaat in Almkerk en start om 20.00 uur. De entree is gratis. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen.