Streektalenten op eerste lenteavond in kasteel Dussen

11 maart 2019, 21:14


Regio Info

DUSSEN – “Wat van ver komt, is lekker”, zo luidt het spreekwoord. Jazeker, maar minstens zo bijzonder en goed komt van dichtbij, van onze streektalenten. Op donderdag 21 maart laat vanaf 20.00 uur een groep van diverse artiesten uit Altena zich van hun beste kant zien en horen in kasteel Dussen.

Dieuwke Aalbers, Wilbert Stembord en Richard Hengeveld openen de avond met liederen van Schubert en Mozart. De meerstemmige mannen van Chanting Lads volgen, met eigen bewerkingen van shanties, traditionals en ballads, al dan niet begeleid door accordeon en cajon. La Fleur en Ellen Hartman sluiten de muzikale avond af met melancholische singer-songwritersklanken van zang en gitaar. Ondertussen is er een doorlopende expositie van sculpturen van Tim Zwijnenburg te zien op de omloop van het kasteel.

Het wordt een ‘Open-Hoed-Voorstelling’ wat betekent dat elke bezoeker achteraf zijn of haar waardering tot uiting brengt met een ‘duit-in-de-pot’. Kom vanaf 19.30 uur gezellig binnenlopen op deze eerste lenteavond en kom in ontspannen sfeer genieten van al het moois wat onze streek te bieden heeft. Voor het volledige programma en meer info over deelnemende artiesten: www.kasteel-dussen.nl.