Zorgplein Maaswaarden zoekt vrijwilligers voor het restaurant

6 maart 2019, 11:22


Regio Info

WIJK EN AALBURG – Restaurant de Waard is een fijne ontmoetingsplek op locatie Wijkestein. Een aangename plek om samen te komen voor een praatje onder genot van een kop koffie en waar men terecht kan voor een heerlijke maaltijd.

Het is niet voor alle bewoners vanzelfsprekend om zelfstandig naar het restaurant te komen. Daarom is Zorgplein Maaswaarden op zoek naar vrijwilligers die de bewoners naar het restaurant kunnen begeleiden en die gezellig met hen een kop koffie drinkt.

Bent u in de weekenden tussen 09.15 uur en 11.15 uur beschikbaar? Kunt u een luisterend oor bieden en heeft u een inlevend vermogen? Kortom; een hart voor zorg? Dan komt men graag met u in contact. Voor meer informatie of direct aanmelden kunt u terecht bij Bert Noorloos via: 0416-698400 of per mail: b.noorloos@maaswaarden.nl.