Klussendienst Altena biedt helpende hand

21 februari 2019, 16:20


Lokaal Nieuws

ALTENA – U wilt zo graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw huis. Soms wordt het moeilijk om kleine werkzaamheden in en om huis zelf te doen.

U kunt dan iemand uit uw omgeving vragen. Als niemand in de gelegenheid is te helpen kan de klussendienst mogelijk uitkomst bieden. De klussendienst bestaat uit een groep vrijwilligers die u helpen met het uitvoeren van het klusje. De klussendienst is voor ouderen, chronisch zieken, mensen met een beperking of inwoners die tijdelijk in bijzondere omstandigheden verkeren. De kosten bedragen € 5,00 voor het eerste uur, gevolgd door € 3,00 per half uur. Dit wordt nadat de klus naar tevredenheid is uitgevoerd, contant afgerekend.

Voor het aanmelden van een klusje belt u de klussendienst, er wordt gekeken of de aanvraag past binnen de dienstverlening. Als de aanvraag kan worden uitgevoerd neemt de vrijwilliger van de klussendienst contact met u op. Klussendienst “Altena “ is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur telefoon 06-39585170.