Generaal Pardon! improviseert voor Niels

12 februari 2019, 21:27


Regio Info

SLEEUWIJK – Op vrijdagavond 1 maart a.s. zetten de spelers van Improvisatietheatergroep Generaal Pardon! hun beste beentje voor om een voorstelling te spelen.

Deze keer wordt het heel speciaal! Is het normaliter al spannend om niet te weten waarover je een voorstelling speelt – want: bij improvisatietheater speel je met input van het publiek- , dit keer is het extra spannend omdat ze niet weten wat de opbrengst gaat worden. En de gehele opbrengst gaat naar het goede doel: dolfijntherapie voor Niels.

Niels is 20 jaar en is geboren met het Pitt Hopkins Syndroom. Dit veroorzaakt een ernstige meervoudige beperking. Niels kan hierdoor niet praten en heeft moeite met motorische vaardigheden. Dolfijntherapie is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van geïntegreerde therapie. Afhankelijk van het kind en zijn of haar problematiek wordt er een programma op maat gemaakt, een combinatie van ergo-, fysio-, logo- en/of psychologische therapie.

Dus: kom binnen op 1 maart tussen 19.30 en 20.00 uur, geniet van een geheel geïmproviseerde voorstelling. Op de stoelen liggen rozen waarmee je de spelers kunt belonen voor een mooie , hilarische, grappige, muzikale of ontroerende scène.

De entree is gratis. Na afloop mag de bijdrage in de hoed gegooid worden.

Zalencentrum Het Trefpunt, Notenlaan 69.