Tweede achtereenvolgend verlies voor ACKC

3 februari 2019, 10:05


Sport Nieuws

ALMKERK/IJSSELSTEIN – Na het verlies tegen de koploper moest ACKC dit keer winnen om aansluiting bovenin de ranglijst te behouden. Tegenstander was dit keer Fortissimo uit IJsselstein.

In het begin van de wedstrijd trok ACKC met een 1-5 voorsprong de wedstrijd naar zich toe. Toch kwam de thuisploeg door veel verdedigende fouten weer gemakkelijk terug en moest ACKC toestaan dat de ruststand 11-8 werd. De tweede helft kwamen de Almkerkers niet in hun spel en de tegenstanders daarin tegen bleven maar scoren. De achterstand was inmiddels opgelopen naar 16-8.

Intussen werden er wat wissels toegepast en kon ACKC weer wat terug doen. Kwam nog terug naar 19-15, maar in de rommelige slotfase kon de thuisploeg orde op zaken stellen en moest ACKC een 22-16 verlies incasseren. ACKC is inmiddels middenmoter geworden. Zaterdag 9 februari komen om 17.30 de Vinken uit Vinkeveen op bezoek en zal er gewonnen moeten worden om de ongeslagen thuisstatus te behouden.