Ronnie Flex naar Benederpop 2019

31 januari 2019, 16:00


Regio Info

ALMKERK – Na BlØf is nu ook de tweede headliner van Benederpop bekend: Ronnie Flex & Deuxperience.

Ronnie Flex, die onlangs nog de popprijs 2018 won, staat samen met zijn band Deuxperience op 18 mei op het podium in Almkerk. Flex werd bekend met de single Drank & Drugs die hij samen met Lil’ Kleine maakte. Daarna had hij hit na hit, met onder andere Alleen Door Jou, Energie, Blijf Bij Mij en Omarm Me. Hij werkte hiervoor onder andere samen met BlØf en Maan.

Andere artiesten die optreden tijdens Benederpop zijn onder andere Snollebollekes, Wulf, The Dirty Daddies en WC Experience. Kaarten en verdere informatie zijn te vinden op www.benederpop.nl. Het festival wordt georganiseerd door De Soos Almkerk ter ere van hun 50-jarig jubileum.