Huiskamerlezing: Leven in het 17de eeuwse Werkendam

28 januari 2019, 07:05


Regio Info

WERKENDAM – Al decennia lang verdiept erelid Valentine Wikaart zich in de geschiedenis van Werkendam.

Ze doorzocht eeuwenoude archieven en stuitte daarbij steeds op bijzondere verhalen uit het leven van alle dag. Hoe leefden 17e eeuwse Werkendammers? Wat waren het voor mensen. Wat waren hun (on)deugden? Valentine neemt ons mee naar vier eeuwen geleden en vertelt over mensen wiens levensverhaal, om welke reden dan ook, in de archieven is achtergebleven. Ze komen tot leven en zullen u verrassen.

Voor deze lezing moet u zich aanmelden. De ruimte is beperkt, dus wees er snel bij! Ga naar www.historiewerkendam.nl/huiskamerlezing en meld u aan. Of bel 06 20 54 85 58. Voorkeur heeft digitale aanmelding!

  • Datum: 6 februari 2019
  • Tijdstip: 19.45 uur
  • Locatie: Andries Visserhuis
  • Door: Valentine Wikaart