Dorpenquiz Giessen/Rijswijk in teken van Samenloop voor Hoop

8 januari 2019, 22:59


Regio Info

GIESSEN/RIJSWIJK – Op zaterdag 26 januari houden de Samenloop voor Hoop teams ‘Friends en Family United’ een dorpenquiz met aansluitend een bingo in het Brabantse Land te Rijswijk.

Met nog enkele maanden te gaan organiseren de deelnemende teams vele activiteiten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Samenloop voor Hoop welke zal plaats vinden op 28 en 29 juni 2019. Zo organiseren de teams ‘Friends en Family United’ gezamenlijk een dorpenquiz welke in het teken staat van Giessen en Rijswijk. Gezelligheid ontmoet zo het goede doel in het Brabantse Land te Rijswijk.

Aansluitend op de prijsuitreiking welke naar verwachting rond 22.00 uur zal zijn vindt nog een bingo plaats. Ook deze zal volledig in het teken staan van de inzameling voor de Samenloop voor Hoop. De avond vangt aan om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. De entree bedraagt slechts €2,50.

De volledige opbrengst van deze avond zal worden geschonken door Partycentrum ‘Het Brabantse Land’ aan Samenloop voor Hoop. De muzikale omlijsting en feestelijke afsluiting zal worden verzorgd door ‘Feestduo net nie’.

  • Locatie: Partycentrum Het Brabantse Land
  • Adres: Vijfmorgen 2, Rijswijk
  • Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
  • Entree: €2,50