Bandavond met 100% Katoen in dorpshuis Drongelen

7 januari 2019, 07:40


Regio Info

DRONGELEN – Je kan er eigenlijk niet meer om heen, de bandavonden in dorpshuis De Oude School in Drongelen. Het kleine dorp in de nieuwe gemeente Altena organiseert al enkele jaren regelmatig een bandavond.

Na het succes van vorig jaar is de band ‘100% katoen’ weer uitgenodigd op zaterdagavond 19 januari. De band  is niet alleen bekend in Waalwijk en omgeving, maar ook ver daar buiten. De vrijwilligers van dorpshuis De Oude School zijn er dan ook trots op dat 100% Katoen weer in Drongelen komt spelen. Een optreden van deze band is een garantie voor een top avond. Voor degene die 100% Katoen vorig jaar hebben gemist, hierbij zomaar wat namen van wat zij spelen Pink Floyd, U2, Golden Earring, De Dijk, Kim Wilde, The Rolling Stones, The Scene, Status Quo, Rage against the machine en Metallica.

Een entreekaartje voor deze bandavond bedraagt € 5.00. De kaarten hoeven niet perse aan de deur gekocht worden, want de kaartverkoop is onlangs van start gegaan. Wil je alvast in het bezit komen van kaarten, stuur dan een email naar bandavond@dorpshuisdrongelen.nl.