Crea Weekend voor alle creatieven

6 januari 2019, 22:00


Regio Info

GORINCHEM – Bezoek van 1 t/m 3 februari de evenementenhal in Gorinchem voor het Crea Weekend. Het event voor iedereen met een creatieve hobby!

Of je nu ervaren bent, beginner of opzoek naar een nieuwe hobby; voor iedere creatieveling is er iets te doen! Ieder jaar worden er verschillende creatieve activiteiten opgezet om de nieuwste trends en ontwikkelingen op creatief hobbygebied te introduceren. Kom een mini-workshop naar keuze volgen, snuffel rond in een ruim aanbod aan toffe shops vol met creatieve materialen en doe mee met het Crea College.

Crea Weekend Gorinchem is van 1 februari t/m 3 februari 2019 in Evenementenhal Gorinchem aan de Franklinweg 2. Het event is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.