Kerstnachtdienst in de Koningshof te Andel

18 december 2018, 11:27


Regio Info

ANDEL – Op maandagavond 24 december is er een Kerstnachtdienst in VEG de Koningshof met Kees van Velzen. Het thema van deze dienst is : “De andere kant van God”.

‘We willen nadenken over de boodschap van Gods grote liefde voor jou en mij in deze viering op kerstavond in De Koningshof te Andel. Natuurlijk zingen we ook mooie kerstliederen, want Kerst is een Feest dat gevierd mag worden; Kerstfeest is een feest van hoop en vreugde. Kees van Velzen zal het thema : ‘de andere kant van God’ verder toelichten en met ons nadenken over de boodschap van Gods grote liefde voor jou en mij in deze viering op kerstavond in De Koninghof te Andel. Natuurlijk zingen we ook mooie kerstliederen, want kerst is een Feest dat gevierd mag worden; Kerstfeest is een feest van hoop en vreugde.

Iedereen is van harte welkom op maandagavond 24 december om 21.00 uur, de zaal is open om 20.30 uur. De toegang is gratis en na de dienst is er een hapje en een drankje. Graag tot ziens in de Koningshof, Burg. Van der Schansstraat 50, Andel.