ZVDO’74 weet de punten niet thuis te houden

Qua resultaten dit seizoen was ZVDO ’74 de betere ploeg. Helaas waren er enkele spelers van ZVDO ‘74 niet bij, waardoor het voor de mannen uit Andel duidelijk was dat ze goed moesten spelen om de drie punten thuis te houden.

Al vroeg in de eerste periode kwam het bezoekende team uit Helmond op voorsprong uit een man-meer situatie. In de laatste periode was ZVDO ’74 de snellere ploeg en kregen enkele uitgelezen kansen om de winst binnen te halen. Helaas wilde de bal er niet zo gemakkelijk in als twee weken geleden. Halverwege deze laatste periode keken de mannen uit Andel zelfs tegen een verschil van twee doelpunten aan toen Lutra wist te scoren uit een man-meer situatie. Met nog twee minuten te spelen wist Emiel de score tot één doelpunt verschil terug te brengen tot 7-8. Helaas bleef het hierbij.