ACKC pakt ternauwernood een punt

In de beginfase van de wedstrijd werd er dan ook al snel een voorsprong opgebouwd en leek het een makkelijk avondje te gaan worden. Na een redelijke eerste helft kon worden gerust bij een 7-9 stand. De tweede helft begon gelijk op maar na tien minuten was de stand in evenwicht bij 11-11. Tien seconden voor tijd bracht aanvoerder Natasja Kuipers met een loepzuiver schot de ploegen weer op 15-15 met een goed afstandsschot, de scheidsrechter maakte snel daarna een einde aan de wedstrijd. Het tweede team won vooraf aan deze wedstrijd wel , met 14-18 werden de HKC reserves verslagen.

Komende zaterdag 15 december om 16.25 uur is de laatste wedstrijd van 2018 en zal er een thuiswedstrijd in Sporthal “de Jager” te Giessen zijn tegen de hekkensluiter Dubbel Zes uit Den Haag.