Welkomstconcert in het kader van Altena Bruist!

De samenwerkende gemeenten hebben een deel van deze initiatieven omarmd om de inwoners van alle 21 kernen van de toekomstige gemeente Altena met elkaar te verbinden door cultuur, muziek en bewegen op weg naar één Altena. Na al deze momenten van afscheid komt ook het moment om een nieuw begin te vieren. Dit wil men graag doen tijdens het welkomstconcert dat Altena Brass gaat geven op zaterdag 5 januari 2019 van 16.00 tot 17.30 uur in de OLV Kerk aan de Kerkstraat 15 in Hank. 

Altena Brass hoopt op 5 januari 2019 door middel van dit concert de nieuwe gemeente een imposante muzikale start te geven die symbool staat voor het nieuwe Altena. Muzikale vrienden uit Altena in de deelstaat Nordrhein Westfalen in Duitsland zullen hun muzikale felicitaties overbrengen. Ook staat het Christelijk Mannenkoor ‘Altena’ het geheel muzikaal bij. Aanmelden via www.altena2019.nl.