Masters Biesboschzwemmers ploeg van het jaar 2018

Dertien zwemmers die ouder zijn dan 20 jaar hebben daar op diverse nummers deelgenomen. Na ongeveer vier zwemmen gingen de BBZ-masters naar huis met negen clubrecords, twee wedstrijdrecords en een persoonlijk record. Halverwege de wedstrijd werd bekend gemaakt dat men de Biesboschzwemmers uitgeroepen had tot mastersploeg van het jaar 2018 vanwege de integratie van de zwemmers van Den Doorn. De zwemvereniging uit Almkerk en Nieuwendijk is dit jaar gestopt en het overgrote deel is lid geworden van de Biesboschzwemmers en dit is heel goed verlopen.

Aan het einde van de dag bleek dat de zwemmers die in 2018 mee hebben gedaan aan de vijf wedstrijden van de Zuidelijke Cirkel voldoende punten bij elkaar gezwommen hebben om beslag te leggen op de derde plaats. Volgend jaar zal men gaan proberen hoger in te het klassement te eindigen.