15e editie Christmas by Candlelight groter én intiemer dan ooit

Op vrijdag 14 december en zaterdag 15 december viert Christmas by Candlelight in Heusden Vesting haar vijftiende verjaardag. De organisatie zet vol in op de intieme sfeer die Heusden zo eigen is. Oude tradities worden nieuw leven ingeblazen en nieuwe tradities gecreëerd. Het resultaat? Nederland op zijn mooist, in kerstsfeer én voor ieder wat wils.

Met haar schilderachtige straatjes, historische panden, authentieke winkeltjes en gezellige horeca ademt Heusden kerst. Opsmuk is niet nodig. Sterker nog, de organisatie grijpt terug op de oorspronkelijke traditie en roept bewoners en ondernemers op om de prachtige historische panden zoveel mogelijk te verlichten met kaarslicht. Tegelijkertijd worden er nieuwe tradities gecreëerd. Op de Botermarkt kan de Bourgondiër zijn hart ophalen bij de nostalgische foodtrucks die uiteenlopende lekkernijen serveren.