Muiterij Kantje Boord gaat theater in

DUSSEN/DRUNEN – Dit jaar bestaat shantykoor Muiterij Kantje Boord uit Dussen 20 jaar en dat zal worden gevierd met een heuse theatershow.

Door de jaren heen heeft het koor veel meegemaakt en een rijk repertoire opgebouwd. Met de theatershow ‘ons bestaan’ wil het shantykoor het jubileumjaar niet ongemerkt voorbij laten gaan. Niet direct een feestje, maar zeker een artistieke terugblik op de geschiedenis van het koor waar de vele eeuwen zeemanschap worden bezongen. Dit alles komt samen in de theatervoorstelling ‘Ons Bestaan’in de Voorste Vennen te Drunen.

Onder leiding van dirigente Annemieke Kamphuis en ondersteund door dameskoor Eijgen Wijsch beloofd het een boeiende muzikale show te worden. Kaarten zijn te koop voor € 10,- per stuk (incl. koffie of thee) en verkrijgbaar bij de verkooppunten die vermeld staan op www.muiterij-kantje-boord.

Datum: 17 November
Locatie: Theaterzaal ‘De Voorste Venne’
Adres: Afrikalaan 100, Drunen
Aanvang: 15.30 uur