Klussendiensten Altena slaan handen ineen

ALTENA – De klussendiensten ‘De Vijf Kernen’ gemeente Werkendam en ‘De Helpende Hand’ gemeente Woudrichem, slaan de handen inéén en gaan samen verder als klussendienst ‘Altena’.

U wilt zo graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw huis. Echter soms wordt het moeilijk om kleine werkzaamheden in en om huis zelf te doen. U kunt dan iemand uit uw omgeving vragen! Als niemand in de gelegenheid is te helpen kan de klussendienst mogelijk uitkomst bieden. De klussendienst bestaat uit een groep vrijwilligers die u helpen met het uitvoeren van het klusje.

De kosten bedragen € 5,00 voor het eerste uur, gevolgd door € 3,00 per half uur. Dit wordt nadat de klus naar tevredenheid is uitgevoerd, contant afgerekend. Voor het aanmelden van een klusje belt u de klussendienst, er wordt gekeken of de aanvraag past binnen de dienstverlening. Als de aanvraag kan worden uitgevoerd neemt de vrijwilliger van de klussendienst contact met u op. Klussendienst ‘Altena’ is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur op telefoonnummer 06-39585170.