Stemhulp gemeenteraadsverkiezingen Altena online

ALTENA – U kiest samen met andere inwoners van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem een nieuwe gemeenteraad op 21 november 2018.

Er doen 8 politieke partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezing op 21 november. Vanaf vandaag kunt u in de online stemhulp uw mening geven bij een 20-tal onderwerpen. Daarna ziet u welke politieke partijen het vaak met u eens zijn. De stemwijzer is te vinden op https://altena.mijnstem.nl

Misschien weet u al precies op wie u gaat stemmen. Of u twijfelt nog. Of u vraagt zich af waarom u eigenlijk zou gaan stemmen. De gemeenteraad van de gemeente Altena bestaat straks uit 31 raadsleden van verschillende politieke partijen. Hoe meer stemmen een politieke partij krijgt, hoe meer ze te zeggen hebben. Een plan is namelijk pas akkoord als minimaal 16 raadsleden het eens zijn met het plan.