Eerste museumfolder Erfgoed Altena voor Historische Vereniging Werkendam

ALTENA – In het Andries Visserhuis is zaterdagmorgen de eerste museumfolder van Erfgoed Altena en VVV Biesboschlinie uitgereikt aan Kees Vreeken, voorzitter van de Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a.

Op de museumfolder staan kastelen, molens, forten, musea en andere erfgoedpareltjes in de Biesboschlinie. Erfgoed Altena bezocht in de afgelopen twee jaar de drie musea in de regio en andere bezienswaardigheden zoals de noodwoning in Meeuwen, de Kraamkamer in Dussen, de Museumzolder in Wijk en Aalburg, de Oudheidkamer van Grietje Post, de Klompenmaker in Dussen en het Andries Visserhuis in Werkendam. De forten, kasteel Dussen en de molens werden toegevoegd aan de folder om zo een compleet beeld te krijgen van het vele fraaie erfgoed in de streek. De folder is ontwikkeld in samenwerking met VVV Biesbosch Linie en wordt binnenkort verspreid over de folderposten.