Opleidingenmarkt Altena College

SLEEUWIJK – Op dinsdag 6 november organiseert het Altena College een unieke opleidingenmarkt voor leerlingen uit de klassen 3 en 4 vmbo(t), 3 en 4 Havo en 4 en 5 VWO. Ook zullen er leerlingen van De Schans uit Sleeuwijk aanwezig zijn.

Deze groep leerlingen moeten de komende jaren een keuze maken voor hun vervolgonderwijs en deze opleidingenmarkt biedt hen bij uitstek de gelegenheid om zich te oriënteren op hun studiekeuze.

Er is een ruime keuze aan voorlichtingen van opleidingen op alle niveaus: 25 opleidingen op MBO-niveau en 37 opleidingen op HBO en WO-niveau. Het aanbod aan voorlichtingen is breed opgezet en biedt voor elk wat wils. Natuurlijk zijn ook ouders en verzorgers welkom.

De voorlichters staan de bezoekers zowel te woord bij de stands op de algemene markt als tijdens de specifieke voorlichtingsrondes waar leerlingen zich voor op kunnen geven.