Amerikaanse jazzmusici bij Jaz Hall ’72

GORINCHEM – Wie kunnen het American Songbook beter vertolken dan twee Amerikanen?

Petra van Nuis en Andy Brown wonen en werken sinds 2003 in Chicago. Petra werd geboren in Cincinnati. Vader Van Nuis emigreerde op jonge leeftijd van uit Den Bosch naar Amerika, waar hij als pianist en piano technicus werkte. Petra zong met Chicago-grootheden als Judy Roberts, Russ Phillips, Art Davis, Bradley Williams, Stewart Miller en veel anderen. Tot de beroemdste componisten van American Songbook repertoire behoren Irving Berlin, Duke Ellington, George Gershwin, Cole Porter, Rodgers en Hart, Jerome Kern, Johnny Mercer en Harold Arlen.

Voor de liefhebbers van het American Songbook, denk aan Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Rita Reys en Frank Sinatra, Tony Bennett, Mel Tormé en Michael Bublé, wordt dit zeker een zeer aangename ochtend op 28 oktober vanaf 10.30 in het poppodium.

Meer informatie via www.jazzhall72.nl