In 2019 weer SamenLoop voor Hoop Altena

ALTENA – Op 28 en 29 juni 2019 wordt voor de tweede keer de SamenLoop voor Hoop Altena georganiseerd.

De SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette van het KWF kankerbestrijding. Ook nu is weer gekozen om dit evenement te laten plaatsvinden op het voormalige voetbalveld naast sporthal De Jager in Giessen. Het doel van de SamenLoop voor Hoop is geld voor kankeronderzoek in te zamelen en met elkaar stil te staan bij de ziekte van kanker. In 2016 heeft dit evenement ook plaatsgevonden, waaraan toen ruim 600 lopers hebben meegedaan en een bedrag is ingezameld van ongeveer € 135.000.

Op woensdagavond 31 oktober vindt de officiële kick-off van de SamenLoop voor Hoop Altena plaats. Dit gebeurt in sportcafé de Jager in Giessen. De aanvang is 20.00 uur. Deze aftrap is bedoeld voor iedereen die iets wil betekenen voor dit evenement of nadere informatie wil horen. Vanaf dan kunnen teams zich aanmelden, vrijwilligers zich opgeven en sponsoren zich melden.