Inschrijven voor De 80 van Altena

ALTENA – Wandelsportvereniging De Vrijbuiters daagt iedereen die van wandelen houdt uit om deze Kennedymars te komen lopen! De 80 van Altena wordt gehouden op 5 en 6 april 2019. De inschrijving gaat op maandag 29 oktober van start.

In de streek Langstraat is ‘De 80 van de Langstraat’ al decennia lang een begrip. Met de komende gemeentelijke fusie tot één gemeente Altena organiseert Wandelsportvereniging De Vrijbuiters uit Wijk en Aalburg nu ook deze zeer bijzondere wandeltocht in het nieuwe Altena. De start is in Almkerk op vrijdagavond 5 april 2019 om 22.00 uur. De 80 van Altena gaat door alle 21 dorpen van de nieuwe gemeente Altena, die per 1-1-2019 een feit is. De finish is op zaterdag 6 april, ook in Almkerk. De deelnemers hebben dan 80 kilometer in de benen.

De inschrijving voor deze tocht gaat open vanaf 29 oktober. Voor 25,- euro per persoon loopt u mee. Aan de finish is een herinnering en oorkonde voor iedere wandelaar die deze tocht heeft uitgelopen. Meer informatie of al direct inschrijven? Kijk op de website https://wsvdevrijbuiters.wordpress.com/ voor alle informatie.