Informatieavond Stichting ROHM bouwplannen Op ’t Loev

WOUDRICHEM – Het bestuur van ‘Stichting Respectvolle Ontwikkeling Hoge Maasdijk’ (ROHM) organiseert op maandag 22 oktober een informatieavond over de standpunten rondom het bouwplan ‘Op ’t Loev’ aan de Hoge Maasdijk te Woudrichem.

Tijdens deze bijeenkomst welke start om 20.00 uur in het Visserijmuseum lichten zij toe welke zienswijze er is ingediend nadat er een petitie is gestart onder de inwoners. De stichting is niet tegen het opruimen en mooier maken van het Fort terrein, maar heeft bezwaar dat de gemeenschap niet heeft kunnen meedenken en omdat het allemaal wel erg hoog wordt.

Op 30 oktober wordt het plan voor het eerst voorgelegd aan opiniërende raad. Naast de zienswijze van de stichting zijn er nog eens 18 ingediend. De indruk bestaat, dat het College geen aanleiding zag om veel aan haar voorstel te wijzigen. Tijdens de avond zal een toelichting worden gegeven op o.a.
– De geschiedenis van het bedrijventerrein
– De plannen van Tankens, gemeente en Bouwlinie
– Welke bezwaren heeft de stichtng en andere belanghebbende

Aanmelden is noodzakelijk en kan via j.a.m.korthout@planet.nl,