Finalisten BizAwards Altena 2018 blij verrast

ALTENA – ‘Er is witte rook’. Of wie zich beter bij dít gezegde thuisvoelt: ‘de kogel is door de spreekwoordelijke kerk’. De jury van BizAwards Altena 2018 heeft zich gebogen over de lijst van genomineerden, heeft met hen gesproken en kwam uiteindelijk tot een keuze.

Op 22-11 aanstaande staan nu 6 kandidaten in de spotlights tijdens de grote finaleavond van BizAwards Altena 2018 op Fort Altena. Voor Ondernemer van het Jaar 2018 zijn de finalisten (in willekeurige volgorde): Ben en Günther de Rooy – De Rooy Hoveniers uit Dussen, Teo van Maastricht – Werkina BV uit Werkendam, Mark Timmermans van PT Creations uit Wijk en Aalburg.

Voor de titel Starter van het Jaar 2018 staan op de rol (in willekeurige volgorde): Lonneke Kikkert – Ondernemen met Ballen uit Woudrichem, Sandy Spiering – DNS Solutions uit Almkerk, Gerlinda van der Stelt – FIB Boutique uit Werkendam.

De komende periode breekt een drukke tijd aan voor de finalisten. De jury brengt hen nog een bedrijfsbezoek, vragen worden gesteld en er volgt een bedrijfspresentatie. Op basis van alle input worden dan op 22 ovember aanstaande de winnaars bekend gemaakt.